Keuken met eethoek Nobilia Laser LineN ca. 305 x 370 cm, front: zwart beton repro, werkblad: Decor Walnoot natuur

Inclusief inbouwoven zwart Junker JF1100061 Energieklasse A, keramische kookplaat Junker JR36DT54, platte afzuigkap Elica ELITE 14 60-D Energieklasse D, koelkast met ****vriesvak Junker JC20GCSE0 Energieklasse E, volledig geïntegreerde vaatwasmachine Junker JS55X01ITE Energieklasse E, RVS-inbouwspoelbak Rodi Okio Line 85 Deep, XL-kasten, onderkasten met grote laden, eethoek.
Energie-efficiëntieklasse Spectrums: ovens, afzuigkappen, fornuizen A+++ - D, vaatwassers, koel-/vrieskasten A - G en verlichting A++ - E.

Afhaalprijs 5.495 €

L staat voor lekker leven.

Voor veel plattegronden biedt ze de ideale vorm: de klassieke L-keuken met speciale hoekoplossingen voor kasten en een centrale werkruimte. Dit soort keuken zorgt voor kortere loopwegen, zodat u direct kunt koken en uw creaties een bijzondere toets kunt geven.

Black magic: donkere oppervlakken voor estheten.

Zwart in de keuken staat voor coole elegantie en laat zien: hier wonen estheten met een zwak voor een buitengewone interieurcultuur. Mat, glanzend of met houteffect: zwarte keukens zien er afhankelijk van de lichtinval steeds weer anders uit en kunnen fantastisch met andere kleuren worden gecombineerd.

Beton-look, topactueel & veelzijdig combineerbaar.

  • Betoneffecten voor keukenfronten en werkbladen zijn er in uiteenlopende kleurtinten   van wit beton, grijs en leisteengrijs tot zwart beton.
    Betoneffecten voor keukenfronten en werkbladen zijn er in uiteenlopende kleurtinten van wit beton, grijs en leisteengrijs tot zwart beton.

Licht in elke hoek.

Glazen leggers met LED-licht in wandkasten zijn dubbel praktisch: de glazen leggers zorgen voor een gelijkmatige verlichting van zowel de nis als de vitrine, waardoor een sfeervolle ambiance ontstaat.

Verfrissend huiselijk.

De decoratieve, open opbergruimte geeft de klassiek aandoende woonkeuken een bijzonder creatieve en huiselijke sfeer inclusief de modernste keuken- en apparatuurtechniek. Kom tot rust en voel u thuis!