Designkeuken Nobilia Structura ca. 180 / 180 / 180 / 283 x 224 cm, front: decor eiken Sierra, werkblad: decor eiken Sierra

Inclusief RVS-inbouwoven Siemens HB510ABR1 Energieklasse A, keramische kookplaat met inductie en werkbladafzuiging (circulatielucht) Bora GP4U, koelkast met ****vriesvak Junker JC20GCSE0 Energieklasse E, volledig geïntegreerde vaatwasmachine Junker JS55X01ITE Energieklasse E, RVS-inbouwspoelbak Rodi Okio Line 85 Deep, onderkast met frontlade, open kast Smartcube, wand-schappenkasten.
Energie-efficiëntieklasse Spectrums: ovens, afzuigkappen, fornuizen A+++ - D, vaatwassers, koel-/vrieskasten A - G en verlichting A++ - E.

Afhaalprijs 11.195 €

Natuurlijk gezellig: een plaats voor de natuur

Moderne houten inrichtingen met elegante structuren en warme nuances zijn erg trendy, zorgen voor een stijlvol ingerichte ruimte en verspreiden een huiselijke sfeer. Verbluffend authentieke houten elementen geven uw keuken een bijzonder flair.

Perfect design ontmoet functionaliteit!

Rechte lijn tussen koken en luchtafzuiging! De afzuigelementen, die zich centraal tussen de kookmodules bevinden of er meteen naast zijn ingebouwd, zuigen opstijgende damp of geuren niet boven de kookplaat maar op kookplaathoogte af. Dankzij de schone lucht en de vrije ruimte rondom het hoofd is dit intelligente systeem meteen dubbel praktisch!

Ecologisch verantwoord doen en denken.

Een zuinige omgang met natuurlijke bronnen en zorg voor het milieu zijn thema´s die ook bij het plannen van een keuken belangrijk zijn. Kies voor een ecologisch zinvol gebruik van materialen en kies voor een van onze keukens. Zo draagt u bij tot een duurzaam bosbeheer.

Koffie staat voor leven, cultuur en genieten.

De barista is een kunstenaar in zijn vak: hij beheerst de kunst van de bereiding van koffie tot in de puntjes en voert zijn vak met passie uit. Tenslotte is koffie niet zomaar een warm drankje. Nee, met zijn stimulerende werking is deze cafeïnerijke drank van geroosterde koffiebonen de bekendste en populairste drank ter wereld! Onmisbaar s morgens, heerlijk na een goede maaltijd, altijd klaar om de slaap te verdrijven. Voor veel mensen overal ter wereld is koffie simpelweg een must.